Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n loukkaantumishuolet helpottamassa – Maailmanmestari lähestyy paluuta: “Kaikki on mennyt toivomallani tavalla”

Lisandro Martinez
AOP

Manchester United on saamassa lähiaikoina loistavia uutisia, sillä keskuspuolustaja Lisandro Martinez lähestyy kovaa vauhtia pelikuntoa. Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Martinez kertoo kaiken menneen toivomallaan tavalla.

Manchester United on monen muun valioliigaseuran tavoin kärsinyt tällä kaudella loukkaantumishuolista. Yksi pahimmista takaiskuista on ollut Lisandro Martinezin puuttuminen, sillä argentiinalaisen poissaolo on jättänyt tuntuvan aukon Unitedin alakertaan.

Martinez siirtyi viime kaudeksi Manchesteriin Ajaxista ja kohosi lyhyen totutteluvaiheen jälkeen yhdeksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista. Peloton argentiinalainen oli myös yksi maajoukkueensa johtohahmoista Albicelesteen juhliin päättyneissä Qatarin MM-kilpailuissa.

Tällä kaudella Martinez aloitti verkkaisesti koko muun United-miehistön tavoin, mutta ajoittaisista virheistä huolimatta, hän oli yksi punapaitojen puolutuksen tukipilareista.

Syyskuussa kärsitty jalkavamma pakotti Martinezin kuitenkin sivuun, jonka jälkeen häntä ei olla nähty ollenkaan kentällä.

Miehen paluu lähestyy koko ajan ja hänet tullaan todennäköisesti näkemään pian tositoimissa.

– Voin todella hyvin ja kuntoutumiseni on sujunut hienosti. Meidän täytyy olla kärsivällisiä. Kaikki on mennyt toivomallani tavalla ja tunnen itseni vahvaksi. Rakastan tätä joukkuetta ja olen kiitollinen saadessani olla täällä, Martinez kommentoi Fabrizio Romanon mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga