Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Gunnersin verkot vesillä tammikuussa? – Arteta: “Yritämme tehdä oikeita valintoja”

Mikel Arteta, päävalmentaja, Arsenal.
AOP

Arsenalin manageri Mikel Arteta myöntää, että joukkue kaipaa uusia vahvistuksia tammikuun siirtoikkunassa. Artetan mukaan useammalla pelipaikalla on pulaa mitat täyttävistä pelaajista.

Arsenal pääsi viime kaudella todella pitkästä aikaa lähelle Valioliigan mestaruutta. Joukkue pyrki vahvistumaan entisestään ennen kuluvan kauden alkua ja onnistui hankkimaan laadukkaita vahvistuksia, etunenässä Declan Rice.

Tykkimiesten pelaaminen on toiminut erittäin hyvin tälläkin sesongilla ja joukkueella on kaikki edellytykset taistella kirkkaimmista pokaaleista keväällä. Gunners-manageri Mikel Arteta on kuitenkin saanut viime viikkoina runsaasti päänvaivaa loukkaantumisten ja pelikieltojen myötä.

Arteta paljastaa, että verkot ovat vesillä tammikuun siirtoikkunaa varten.

– Tällä hetkellä tilanne on hyvin vaikea. Meidän vaihtoehtomme ovat olleet viimeisen kuuden viikon ajan erittäin vähissä tiettyjen pelipaikkojen osalta.

– Toivon mukaan saamme pian pelaajia takaisin, mutta milloin ja missä kunnossa? Kysymysmerkkejä siis riittää, emmekä ole riittävän muuntautumiskykyisiä.

– Meillä on joitain tiettyjä tavoitteita ja ideoita. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, ettemme tiedä vielä, miltä joukkueemme terveystilanne näyttää kahden viikon kuluttua. Yritämme kuitenkin valmistautua parhaamme mukaan ja tehdä oikeita valintoja.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset