Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamille lisää murheita – avainpuolustaja pitkäksi aikaa lasaretin puolelle!

Cristian Romero, Tottenham Hotspur.
AOP

Loukkaantumisista kärsivä Tottenham joutuu tulemaan toimeen ilman keskuspuolustaja Cristian Romeroa mahdollisesti jopa viiden viikon ajan. Romero loukkaantui Spursin launtaisessa ottelussa Evertonia vastaan.

Cristian Romero, 25, kärsi reisivamman Tottenhamin lauantaisessa 2-1 voitossa Evertonia vastaan.

Myös puolustajat Micky van de Ven ja Ryan Sessegnon ovat loukkaantuneina. Destiny Udogie on puolestaan pelikiellossa torstain Brighton-ottelussa.

–  Hänen(Romeron) menettäminen on tuntuva pettymys, Spursin manageri Ange Postecoglou kertoi BBC:n mukaan.

– Hän kävi toissa päivänä tähystyksessä ja hänellä todettiin reisilihaksen venähdys. Hänen toipumisensa tulee luultavasti kestämään neljä tai viisi viikkoa.

MM-voittaja Romero jäi marras- ja joulukuun vaihteessa sivuun kolmesta ottelusta pelikiellon takia, kun hän sai punaisen kortin Tottenhamin ja Chelsean välisessä ottelussa.

Tottenham sai vain yhden pisteen argentiinalaisen poissa ollessa ja hävisi West Hamille hänen palattuaan, mutta on sittemmin voittanut kolme viimeistä otteluaan.

– Me selkeästi kaipasimme Romeroa hänen pelikieltonsa aikana. Ehdimme juuri saada hänet takaisin ja hän tasapainotti pelaamistamme. Nyt hän joutuu jälleen sivuun suhteellisen pitkäksi aikaa, Postecoglou harmitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga