Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Unitedin raataja voiton jälkeen: “Uskon merkitys on valtava”

Jacob Ramsey, Aston Villa (vas.) ja Bruno Fernandes, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedin kapteeni Bruno Fernandes oli loistavalla pelipäällä tiistaina, kun punapaidat kohtasivat Aston Villan kotonaan. Isäntien kapellimestari myöntää, että kauden aikana tulleet huonot tulokset ovat vaikuttaneet koko joukkueen mielialaan.

Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, Manchester United onnistui kampeamaan voiton vahvavireistä Aston Villaa vastaan tapaninpäivän pelikierroksella. Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli Bruno Fernandes, joka taisteli joka puolella kenttää joukkueensa eteen. Fernandes nousi esiin ManU:n jouduttua tappiolle näyttäen esimerkkiä kanssapelaajilleen.

Portugalilainen myöntää, että Unitedin viime viikkojen vaisut tulokset ovat vaikuttaneet koko ryhmän mielialaan.

– Uskon merkitys on valtava, sillä jos emme usko toisiimme, asioista tulee vaikeita. On selvää, että joukkueessa on valinnut viime aikoina epäuskoa myös henkilökohtaisella tasolla. Sitä alkaa miettimään, että olenko minä tarpeeksi hyvä tänne, Fernandes tuumii 90minin mukaan.

– Se on normaalia, silloin kun asiat eivät suju toivotulla tavalla. Kyse on siitä, miten vaikeuksista pääsee yli ja pystyy saavuttamaan hyviä tuloksia vaikeuksista huolimatta.

United pelasi Villa-ottelun toisella puoliajalla tämän kauden parasta peliään. Joukkue tarvitsee samanlaista mentaliteettia myös jatkossa pystyäkseen saavuttamaan kärkijoukkueiden etumatkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga