Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Virallista: Carlo Ancelottin tulevaisuudelle sinetti!

Carlo Ancelotti
AOP

Real Madridia valmentavan Carlo Ancelottin tulevaisuudelle on saatu selvyys. Italialaistaktikko on allekirjoittanut työnantajansa kanssa vuoteen 2026 asti ulottuvan sopimuksen. Ancelottin edellinen kontrahti oli päättymässä kuluvan kauden jälkeen.

Carlo Ancelottin tulevaisuudella on spekuloitu runsaasti kuluvan kauden aikana. Miehen uskottiin jättävän Santiago Bernabeun taakseen ja suuntaavan kesällä kohti uusia haasteita. Brasilian maajoukkue on ollut ilman vakituista päävalmentajaa vuosi sitten pelattujen Qatarin MM-kilpailujen jälkeen.

Pitkään virassa toiminut Tite jätti tehtävänsä, jonka jälkeen Fernando Diniz tarttui puikkoihin väliaikaisella sopimuksella. Dinizin on määrä siirtyä sivuun ensi vuoden aikana ja uuden valmentajan nimeämistä on odotettu jalkapallohullussa maassa kuin kuuta nousevaa.

Ancelottia on pidetty vahvimpana ehdokkaana ja hänen uskottiin tehneen Brasilian jalkapalloliiton kanssa jo alustavan sopimuksen. Real Madrid kuitenkin ilmoitti perjantaina tehneensä italialaisen kanssa uuden kontrahdin.

Madrid julkaisi verkkosivuillaan seuraavanlaisen tiedotteen:

– Real Madrid C. F. ja Carlo Ancelotti ovat sopineet valmentajan työsuhteen jatkamisesta 30. kesäkuuta 2026 asti.

– Ancelotti on voittanut viiden Real Madrid-kautensa aikana 10 pokaalia: 2 Mestarien liigaa, 2 seurajoukkueiden maailmanmestaruutta, 2 Uefa Super Cupia, yhden LaLigan mestaruuden, 2 Copa de Rey -pokaalia ja yhden Espanjan Super Cupin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga