Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid ja Liverpool supertähden kintereillä – Kloppilla ässä hihassaan?

Kylian Mbappe
AOP

Kylian Mbappen sopimus lähestyy loppuaan. Paris Saint Germainin maalitykki on tammikuun alusta lähtien vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa. Liverpool on kiinnostunut ranskalaisen allekirjoituksesta, kuten myös Real Madrid.

Kylian Mbappen ensi kauden osoite on edelleen täysi arvoitus. PSG:n supertähti ei ole toistaiseksi halunnut sitoutua Parc des Princesille ja seura on vaarassa menettää tärkeimmän pelaajansa ilmaiseksi tulevana kesänä.

Koska Mbappen sopimus päättyy kauden lopussa, on hän vapaa neuvottelemaan mahdollisten työnantajien kanssa tammikuun alusta lähtien. Kuten hyvin tiedetään, Mbappea on linkitetty pidemmän aikaa Real Madridiin, mutta toistaiseksi tulokset ovat jääneet laihoiksi.

Madridissa ollaan tiettävästi edelleen valmiita tarjoamaan Mbappelle sopimusta, mutta Los Blancosin kerrotaan asettaneen hänelle määräajan päättää tulevaisuudestaan. Madrid on 90minin mukaan valmis odottamaan tammikuun puoliväliin asti, jonka jälkeen se suuntaa katseensa muualle.

Samat lähteet kertovat, että myös Liverpool on Mbappen kintereillä. Anfieldillä ollaan luottavaisia sen suhteen, että joukkueen manageri Jürgen Kloppin hyvät välit Mbappen kanssa saattavat edesauttaa kauppojen syntymistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga