Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca suunnittelee jättimäistä tarjousta entisestä ManU-tähdestä: Tarjolla legendaarinen kymppipaita?

Mason Greenwood, Getafe.
AOP

Mason Greenwoodille on tarjottu Lionel Messin ikonista kymppipaitaa Barcelonassa, lähteet kertovat.

Mason Greenwood on auttanut Getafen nousemaan La Ligan sarjataulukossa kahdeksanneksi sen jälkeen, kun hän siirtyi kesällä lainalle Manchester Unitedista. Englantilaishyökkääjä tehnyt viisi maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Usean eri lähteen mukaan Getafe haluaa hankkia 22-vuotiaan pelaajan pysyvästi, mutta samaan aikaan myös Barcelona suunnittelee 40 miljoonan punnan tarjousta hyökkääjästä.

Barca lähetti pelaajatarkkailijoita seuraamaan Greenwoodin edesottamuksia Getafen 3-0-voitossa Sevillaa vastaan, 1-0-voitossa Valenciaa vastaan ja 3-3-tasapelissä Atletico Madridia vastaan.

Katalonian jättiläisten kerrotaan olevan valmis tarjoamaan Greenwoodille seuran legendaarista kymppipaitaa. Kyseistä numeroa on käyttänyt muun muassa kahdeksankertainen Ballon d’Or -voittaja Lionel Messi, joka jätti seuran elokuussa 2021 tehtyään 672 maalia ja annettuaan 303 syöttöä 778 ottelussa.

Messin jälkeen kymppipaidalla on pelannut Ansu Fati, joka pelaa kuitenkin tällä hetkellä lainasopimuksen turvin Brighton & Hove Albionissa.

Greenwoodin voimassa oleva lainasopimus Getafen kanssa päättyy tulevana kesänä, mutta on hyvinkin mahdollista, että englantilaisen La Liga-ura saa jatkoa.

Lähde: SPORTbible

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga