Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealle toinen voitto putkeen – Luton tarjosi tiukan vastuksen kotonaan

Chelsea
Pixabay

Chelsea otti toisen voittonsa putkeen Valioliigassa nousijajoukkue Luton Townin kustannuksella. Mauricio Pochettinon ryhmä joutui kuitenkin tekemään täyden päivätyön kolmen pisteen eteen.

Luton Town ja Chelsea kohtasivat Valioliigan lauantain ensimmäisessä ottelussa. Kenilworth Roadilla pelattu kamppailu päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen Chelsean 3-2 vierasvoittoon.

Blues sai peliin toivomansa alun, kun kesällä seuraan saapunut Cole Palmer onnistui lähietäisyydeltä. Tilannetta edelsi kotijoukkueen puolustukselle sattunut karmaiseva virhe. Noni Madueke vei Chelsean kahden maalin karkumatkalle ennen taukovihellystä ja kaikki näytti menevän Mauricio Pochettinon miehistön toivomalla tavalla.

Palmer lisäsi Chelsean johtoa 70. minuutilla, jonka jälkeen ottelu vaikutti olevan paketissa. Kaksi aiempaa otteluaan voittanut Luton ei kuitenkaan luovuttanut, vaan pyrki väkisin peliin mukaan. Ross Barkley kavensi Alfie Doughtyn syötöstä, jonka jälkeen Elijah Adebayo toi isännät maalin päähän.

Tämän lähemmäksi Lutonin kiri ei kuitenkaan riittänyt, joten Chelsealle arvokkaat pisteet tiukan taistelun jälkeen. Pistemenetyksestään huolimatta Luton voi olla ylpeä omasta suorituksestaan. Piskuinen isäntäjoukkue olisi paremmalla onnella voinut jopa voittaa pelin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga