Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brentfordin kurimukselle jatkoa – Crystal Palace toipui shokkialusta

Roy Hodgson
AOP

Crystal Palace toipui Brentfordin tarjoamasta shokkialusta ja nousi lopulta takaa hienoon 3-1 kotivoittoon. Eaglesin päävalmentaja Roy Hodgson kiitti joukkueensa asennetta ja reaktiota alun vaikeuksiin.

Synkkään tappiokierteeseen ajautunut Brentford kärsi lauantaina jo neljännen peräkkäisen häviönsä, kun Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace otti pisteet 3-1 voittonsa myötä.

Brentford, joka on edellisen kerran napannut täyden pistepotin joulukuun alussa, sai peliin loistavan startin. Keane Lewis-Potter nostatti vierasjoukkueen toiveita toisella peliminuutilla onnistuttuaan Mads Roeslev Rasmussenin esityöstä.

Palace ei kuitenkaan painanut päätään pensaaseen vaan painoi pelin tasoihin 14. minuutilla Michael Olisen toimesta. Pian tämän jälkeen Eberechi Eze lisäsi Palacen johtoa. Olise kruunasi iltansa iskemällä illan toisensa jälkimmäisellä puoliajalla, jonka myötä Palace otti maistuvan 2-1 voiton.

– Mielestäni meillä on lukemattomia syitä olla onnellisia, ei pelkästään sen takia, että saimme peliin huonoimman mahdollisen alun. Tiesimme, että meidän olisi tärkeää voittaa viimeaikaisten huonojen tulosten jälkeen, Palace-koutsi Hodgson totesi.

– Emme ole olleet täysin pettyneitä tapaan, jolla olemme pelanneet, mutta kolme pistettä olivat silti kriittisiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga