Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean manageri nosti hattua vastustajalle: “He ansaitsevat kaiken kunnioituksen”

Mauricio Pochettino
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Chelsea joutui todella koville Luton Townia vastaan. Blues oli lähellä hukata 3-0 johtonsa, mutta onnistui lopulta nappaamaan täyden pistepotin. Sinisten manageri Mauricio Pochettino kertoi mietteitään pelin jälkeen.

Chelsea näytti marssivan helppoon voittoon Luton Townin vieraana. Blues siirtyi ensimmäisellä jaksolla turvallisen tuntuiseen 2-0 johtoon. Kun Cole Palmer viimeisteli jälkimmäisellä nelivitosella toisensa, ei ottelun voittajasta näyttänyt olevan pienintäkään epäselvyyttä.

Burnley kuitenkin punnersi maalin päähän, eikä tasapelikään olisi missään nimessä ollut suuri vääryys. Bluesin käskyttäjä Mauricio Pochettino oli syystäkin huojentunut joukkueensa napattua täyden pistepotin.

– Olen niin onnellinen. Meidän täytyy antaa kaikki kunnia Lutonilla, sillä kun katsoo heidän edellisiä pelejään Arsenalia, Liverpoolia ja muita vastaan, niin kaikki näkevät, että heitä on vaikea murtaa, Pochettino kertoi Eurosportin mukaan.

– He tulevat aina takaisin peliin mukaan, eivätkä ikinä luovuta. He ansaitsevat kaiken kunnioituksen.

– Peli oli meille jo 3-0 ja sitten 3-2. Haluan kiittää myös omia pelaajiani, sillä tällaiseen tilanteeseen ei ole helppo suhtautua. Tämä oli peli, joka meidän täytyi voittaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga