Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigapuolustaja avautuu joukkueensa maalivahdista: “Otamme jatkuvasti yhteen”

Jordan Pickford
AOP

Evertonin puolustaja James Tarkowski avautuu väleistään joukkueen maalivahdin Jordan Pickfordin kanssa. Tarwkowski kehuu Pickfordia, mutta myöntää ottavansa tämän kanssa toistuvasti yhteen.

Sunderlandin kasvatti Jordan Pickford siirtyi Evertoniin vuonna 2017 lähes 30 miljoonan euron siirtosummalla. Goodison Parkille saapumisensa jälkeen Pickford on vakiinnuttanut asemansa yhdestä Valioliigan parhaista veräjänvartijoista.

Pickford on pelannut Evertonin paidassa vuosien varrella yli 250 ottelua ja noussut myös Englannin maajoukkueen selkeäksi ykkösmaalivahdiksi. Pickford on vartioinut Kolmen Leijonan maalia kolmessa edellisessä arvoturnauksessa esiintyen edukseen.

Pickfordin joukkuetoveri James Tarkowski, joka on pelannut maalivahdin kanssa sen jälkeen, kun hän siirtyi Goodison Parkille Burnleystä, kertoo, miksi entinen Sunderlandin torjuja on nauttinut tällaisesta menestyksestä.

Tarkowski myöntää samaan hengenvetoon, että hänen joukkuetovereilleen asettamansa vaatimukset ovat armottomia.

– Olen pelannut muutamien huippumaalivahtien kanssa, ja heillä kaikilla on omat vahvuutensa sekä omat tapansa toimia. Mutta kyllä, he ovat kaikki todellisia huippumaalivahteja.

– Ollakseni rehellinen, Jordan on varmasti heistä kaikkein hulluin. Kentän ulkopuolella hän aika rauhallinen. Kentällä hän on kuitenkin täysin vastakohta. Otamme jatkuvasti yhteen.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga