Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Craven Cottagella pelataan Lontoon paikallinen – Onko Arsenal toipunut edellisen kierroksen pettymyksestään?

Fulham
Pixabay

Valioliiga jatkuu uudenvuodenaattona jälleen kahdella ottelulla. Ensimmäisessä kohtaavat Fulham ja Arsenal. Haavoitettu Gunners on pelin selkeä ennakkosuosikki, mutta Fulhamilla riittää laatua aiheuttaa Mikel Artetan miehistölle ongelmia.

Arsenal kärsi shokkitappion edellisessä pelissään, kun West Ham nappasi pisteet Tykkimiesten kustannuksella. Kyseessä oli pohjoislontoolaisten kauden kolmas häviö, jonka myötä joukkue putosi sarjataulukon neljännelle sijalle.

Gunners on tällä hetkellä 30 pisteessä kahden pisteen päässä kärjessä olevasta Liverpoolista. Näin ollen kaikki on edelleen auki loppukautta ajatellen ennätyksellisen tasaisen Valioliigan kärkikamppailun osalta.

Mikel Artetan joukkue matkustaa tänään Craven Cottagelle Fulhamin vieraaksi. Jaossa on jälleen kerran tärkeitä pisteitä, mutta vaikka Arsenal lähtee peliin suurena voittajasuosikkina, ovat paikallisottelut aina oma maailmansa.

Sarjan neljänneksitoista valahtanut Fulham pelaa vaikeaa kautta. Kolme peräkkäistä tappiota kokenut Cottagers on tuskaillut etenkin hyökkäuspelinsä kanssa, eikä riittäviä tehoja ole löytynyt.

Aleksandar Mitrovicin lähtö ohensi Marco Silvan korttipakkaa huomattavasti, sillä serbialaiselle ei ole löytynyt edelleenkään mitat täyttävää korvaajaa.

Fulhamilla on kuitenkin käytössään kelvollinen pelaajamateriaali etenkin keskikentän osalta, ja joukku pystyy aiheuttamaan Arsenalille ongelmia. Artetan sädekehään tuli särö edellisellä kierroksella, mutta Gunners on peliin lähdettäessä suuri ennakkosuosikki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga