Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Hotspur Stadiumilla muhii yllätyksen mahdollisuus – Tottenham saa vieraakseen vahvavireisen Bournemouthin

Tottenham Hotspur Stadium
Unsplash

Tottenham Hotspur ja Bournemouth kohtaavat uudevuodenaaton jälkimmäisessä kamppailussa. Tottenham lähtee otteluun pelkästään kolme pistettä mielessä ja kaikki muu kuin voitto olisi Spursille valtava pettymys.

Valioliigassa pelataan uudenvuodenaattona kaksi peliä, joista jälkimmäisessä kohtaavat Tottenham ja Bournemouth. Hotspur Stadiumilla käytävään kamppailuun lähdetään suhteellisen selkeistä lähtökohdista kotijoukkueen ollessa suuri ennakkosuosikki.

Spurs kärsi edellisessä pelissään tappion Brightonia vastaan joukkueen puolustuksen näyttäessä erittäin huteralta. Alakerta herättää edelleen kysymysmerkkejä ennen illan kamppailua, joten Tottenham nojaa vahvan hyökkäyksensä varaan tulevassa koitoksessa.

Bournemouth on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Joukkue kärsi rökäletappion Manchester Cityn käsittelyssä marraskuun alussa, muttei ole tämän jälkeen hävinnyt otteluakaan. Valioliigan lilliputteihin lukeutuvat joukkue on ottanut kovia päänahkoja kaatamalla muun muassa Newcastlen ja Manchester Unitedin hilaten itsensä sarjataulukon 12. sijalle.

Vitality Stadiumilla ollaan päästy nauttimaan hyvistä tuloksista, mutta sunnuntaina joukkueella on edessään jälleen kovan luokan haaste. Tottenham on pelaajamateriaaliltaan ylivertainen, mutta viimeaikaiset pettymykset saattavat painaa takaraivossa. Illan pelissä on vain yksi ennakkosuosikki, mutta Bournemouthilla on kaikki eväät aiheuttaa isännille ongelmia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga