Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle kylmä suihku – Nottingham vahvempi kotiareenallaan

Nottingham Forest Englannin Valioliiga
AOP

Nottingham Forest jatkoi lauantaina hyviä otteitaan Englannin Valioliigassa. Edellisellä kierroksella Newcastlen kaatanut Forest otti tällä kertaa kolme pistettä Manchester Unitedin kustannuksella.

Nottingham Forest on yltynyt hienoon vireeseen Valioliigan edellisillä ottelukierroksilla. Newcastle United taipui hiljattain Forestin käsittelyssä 3-1 numeroin ja lauantaina oli Mancheter Unitedin vuoro todeta Nuno Espirito Santon miehistön iskukyky.

Ensimmäinen puoliaika käynnistyi tunnustelevissa merkeissä, eikä kumpikaan joukkue lähtenyt yltiöpäisen hyökkäysvoittoisella taktiikalla liikenteeseen. Forest vastasi vaarallisemmista tekopaikoista, mutta maalit antoivat odottaa itseään toiselle jaksolle.

Nottingham aloitti maalinteon reilun tunnin kohdalla, kun Nicolas Dominguez onnistui Gonzalo Montielin syötöstä. ManU otti tämän jälkeen pelin hallintaansa ja tuli tasoihin Marcus Rashfordin osumalla.

Ilo jäi vieraitten kannalta kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä Forest iski vain neljän minuutin kuluttua ManU:n tasoituksesta. Morgan Gibbs-White oli unohtunut täysin vapaaksi rangaistusalueen tuntumaan ja laukoi kauniin laukauksen aivan tolpan juureen.

United yritti käynnistellä vielä loppukiriä, mutta Forestin johto piti loppuun asti. Espirito Santon miehistölle toinen voitto putkeen edellisessä ottelussaan Aston Villan kukistaneen ManU:n kustannuksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga