Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Onko tässä syy ManU:n surkeiden tulosten taustalla? – “Jarruttaneet kehitystämme”

Erik ten Hag
AOP

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag uskoo, että loukkaantumiset ovat suurin syy joukkueen vaisuun vireeseen tällä kaudella.

Manchester United kärsi lauantai-iltana yhdeksännen tappionsa Valioliigassa tällä kaudella, kun Nottingham Forest otti pisteet 2-1 lukemien myötä. Nicolas Dominguez avasi isäntien maalihanat heti tunnin pelin jälkeen, ennen kuin Matt Turner lahjoitti Marcus Rashfordille tasoitusmaalin.

Morgan Gibbs-White kävi kuitenkin iskemässä toisessa päässä nappaamassa voittomaalin. ManU voitti edellisellä kierroksella Aston Villan huiman taistelun jälkeen, mutta lauantaina samasta taisteluilmeestä ei ollut tietoakaan.

Unitedin manageri Erik ten Hag uskoo, että syy vaikeaan kauteen selittyy tärkeiden pelaajien poissaoloilla.

– Loukkaantumiset ovat jarruttaneet kehitystämme. Saamme tammikuussa joitain pelaajia takaisin, joka tuo lisää laatua ryhmäämme, ten Hag kertoi 90minin mukaan.

– On selvää, että tämä tulos on suuri pettymys. Olimme vaisuja emmekä luoneet riittävästi tilanteita ensimmäisellä puoliajalla. Toinen jakso oli meiltä parempi. Olimme maalin tappiolla, mutta joukkue ei suostunut luovuttamaan ja taistelimme loppuun asti. Meillä riitti uskoa, mutta emme saaneet toivomaamme tulosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga