Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Asiantuntija povaa Liverpoolille ongelmia: “Luulen, että häntä kaivataan”

Andrew Robertson, Liverpool.
AOP

Liverpool on joutunut viime aikoina kokemaan useita vastoinkäymisiä loukkaantumisten muodossa. Ibrahima Konaten puuttuminen on luonnollisesti kova isku, mutta asiantuntija Gary Nevillen mukaan Redsillä on ikävä etenkin Andrew Robertsonia.

Jurgen Kloppin luotsaama Liverpool keikkuu äärimmäisen tasaisen Valioliigan kärjessä kolmen pisteen erolla Aston Villaan nähden. Merseysidellä on saatu nauttia tällä kaudella hyvistä tuloksista, mutta mestaruuspuheet ovat vielä ennenaikaisia.

Redsin vahva hyökkäyspelaaminen on riittänyt tuomaan pisteitä useasta tasaisesta kamppailusta, ja joukkue on hävinnyt toistaiseksi vain kertaalleen kauden aikana.

Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, ettei puolustus ole joutunut todelliseen testiin muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Takalinjoilta puuttuukin pari tärkeää miestä, kun Andrew Robertson ja Ibrahima Konate ovat molemmat vammojen takia sivussa. Tämä saattaa näkyä pitkässä juoksussa ja asiantuntija Gary Neville peräänkuuluttaa etenkin Robertsonin merkitystä.

– He ovat puolustaneet hyvin, mutta en usko, että heillä on uskomaton puolustus. Heillä on uskomaton maalivahti, mahtava toppari ja täysin poikkeava oikea laitapuolustaja. Robertson on silti fantastinen pelaaja, joten luulen, että häntä kaivataan, Neville totesi TBR Footballin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga