Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liga-sensaation tähti siirtohuhujen kohteena – Valmentaja myöntää: “Emme ole Barcan tasolla”

Aleix Garcia, Girona.
AOP

Gironan manageri Michel Sanchez on tehnyt erinomaista työtä nostaessaan joukkueensa La Ligan kärkeen. Panosten noustessa Sanchez joutuu kuitenkin kamppailemaan tuoreiden ongelmien kanssa, sillä useampi joukkueen pelaaja on siirtohuhujen kohteena.

Girona porskuttaa edelleen La Ligan jaetulla kärkipaikalla yhdessä Real Madridin kanssa. Michel Sanchezin suojateilla on mahdollisuus nousta ainakin väliaikaisesti yksin sarjakärkeen voittamalla huomenna pelattavassa ottelussa Atletico Madridin.

Gironan kautta voidaan jo tässä vaiheessa pitää erittäin onnistuneena, sillä joukkueen ei uskottu ennen sesongin alkamista pystyvän haastamaan Espanjan pääsarjan kärkiseuroja.

Loistavien tulosten myötä myös joukkueen pelaajien palvelukset ovat alkaneet kiinnostamaan monessa ilmansuunnassa. Yksi Gironan valovoimaisimmista pelaajista on ollut Aleix Garcia, joka on etenkin FC Barcelonan tähtäimessä.

Yllättäjäjoukkueen manageri Sanchez ottaa kantaa pelaajansa tilanteeseen.

– Minusta tuntuu, että Aleix ei aio lähteä, mutta se satuttaisi minua riippumatta siitä, mihin joukkueeseen hän siirtyisi. Emme ole Barcan tasolla.

– Haluamme jatkaa kasvuamme seurana ja tarvitsemme Aleixin tasoisia pelaajia. Hänen lähtönsä satuttaisi minua, sillä menettäisimme valtavasti potentiaalia. En kuitenkaan usko, että niin tapahtuu.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga