Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin maalivahtitilanne hämmentää: “En ole tehnyt päätöstä”

Carlo Ancelotti, päävalmentaja, Real Madrid.
AOP

Carlo Ancelotti myöntää, ettei ole vieläkään tehnyt päätöstä Real Madridin vakituisesta ykkösmaalivahdista. Italialainen paljastaa valitsevansa jokaiseen otteluun maalivahdin, joka vaikuttaa hänestä sopivammalta.

Thibaut Courtoisin kärsimä vakava loukkaantuminen pakotti Real Madridin siirtomarkkinoille uuden maalivahdin osalta. Elokuussa lainasopimuksen turvin saapunut Kepa Arrizabalaga aloitti vakuuttavasti Santiago Bernabeulla jättäen Andriy Luninin kakkosvahdin rooliin.

Osat ovat kuitenkin vaihtuneet ainakin väliaikaisesti, sillä Lunin on pelannut seitsemän ottelua Arrizabalagan loukkaannuttua. Ukrainalainen on esiintynyt edukseen, mutta joukkueen manageri Carlo Ancelotti paljastaa, että tilanne elää koko ajan.

– Kepa on kärsinyt flunssasta, jonka takia hän ei ole harjoitellut kanssamme, joten Lunin pelaa. En ole tehnyt päätöstä (ykkösmaalivahdista), sillä kumpikin heistä on esiintynyt edukseen. Ei olisi oikein kummankaan kannalta, että tekisin päätöksen tässä vaiheessa, Ancelotti kertoo Football Espanan mukaan.

– Valitsen jokaiseen ottelun maalivahdin, joka antaa minulle enemmän luottamusta, Ancelotti jatkaa.

Maailman parhaisiin torjujiin lukeutuva Courtois on oletettavasti palaamassa pelikentille maaliskuun aikana. Madridin maalivahtitilanne muuttuu tuolloin todennäköisesti kertaheitolla, mutta toistaiseksi Arrizabalaga ja Lunin saavat taistella ykkösvahdin asemasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga