La Liga

Punainen kortti viuhui La Ligassa! – Vallecanolle arvokkaat pisteet Getafen kustannuksella

Jalkapallo
Unsplash

La Ligassa nähtiin tiistaina yllättävä lopputulos, kun hyvässä vireessä viime aikoina ollut Getafe kukistui Rayo Vallecanon käsittelyssä. Getafen urakka hankaloitui Juanmi Latasan saaman ulosajon jälkeen ja joukkue taipui lopulta 2-0 tappioon kahden miehen alivoimalla.

Edellisessä pelissään upeaan 3-3 tasapeliin Atletico Madridin kanssa yltänyt Getafe lähti selkeänä ennakkosuosikkina tiistain otteluun Rayo Vallecanoa vastaan.

Poikkeuksellisesti Madridin Metropolitanolla pelattu kamppailu lähti käyntiin äärimmäisen tasaisissa merkeissä.

Ilmassa väreili lämmin tunnelma, joka läikkyi ensimmäistä kertaa kunnolla 40. minuutilla, kun Getafen Juanmi Latasa lensi toisen keltaisen korttinsa myötä pihalle. Vallecano otti tämän jälkeen kenttätapahtumat haltuunsa.

Sergio Camello iski vieraat johtoon avauspuolikkaan lisäajalla ohjattuaan irtopallon verkon perukoille. Camello onnistui toistamiseen heti toisen jakson alussa komean yksilösuorituksen päätteeksi.

Tämän jälkeen Getafe-pelaajien kuppi meni totaalisen nurin ja joukkueelle tuomittiin toinen ulosajo Mason Greenwoodin hölmöiltyään itsensä suihkuun.

Pelin kuva muuttui tämän jälkeen ja Vallecano hallitsi tapahtumia pelatessaan kahden miehen ylivoimalla. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty, joten ottelu päättyi Vallecanon 2-0 voittoon.

Getafe jatkaa sarjassa kahdeksantena. Vallecano on yhdentenätoista kolme pistettä perässä.