Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Pudottaako Barcan jättihankinta Lewandowskin penkille? – Xavi: “En voi kohdella pelaajia eri tavalla”

Vitor Roque, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelona onnistui lopulta hankkimaan Vitor Roquen riveihinsä jo tammikuun aikana. Blaugranan päävalmentaja Xavi Hernandez kertoo olevansa valmis koviin ratkaisuihin uuden vahvistuksen mukaantulon myötä.

FC Barcelona ja Athletico Paranaense väänsivät pitkään Vitor Roquen pelioikeuksista. Äärimmäisen lupaavan brassihyökkääjän uskottiin siirtyvän Kataloniaan vasta kesällä, mutta lopulta osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen ja siirto sai sinettinsä tammikuun alussa.

Blaugranan päävalmentaja Xavi Hernandez on toiveikas sen suhteen, että Roque saadaan rekisteröityä joukkueeseen vielä ennen huomenna pelattavaa Las Palmas-ottelua. Xavi kertoo myös olevansa valmis pudottamaan Robert Lewandowskin tarpeen vaatiessa penkille nuorukaisen tieltä.

– Niin on jo käynyt ja olen tehnyt sen aikaisemmin (ottanut Lewandowskin vaihtoon), Xavi kertoi Football Espanan mukaan.

– En voi kohdella pelaajia eri tavalla, sillä se ei ole joukkueen etujen mukaista. Pelaajat ovat kentällä, koska he voivat auttaa toinen toistaan. Hyvänä esimerkkinä tästä on edellisen ottelun puoliajat. Tässä tilanteessa ei ole mitään uutta.

Xavi otti Barcan edellisen pelin tauolla Joao Felixin ja Andreas Christensenin kentältä vaihtaen heidän tilalleen Ferran Torresin ja Jules Kounden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga