Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridille loistavia uutisia! – Superlupaus lähellä debyyttiään, Vinicius Jr pelikuntoinen

Arda Güler, Real Madrid.
AOP

Real Madridin keskikenttäpelaaja Arda Gülerilla on mahdollisuus tehdä kauan odotettu debyyttinsä, kun La Liga palaa tällä viikolla talvitauolta.

Arda Güler siirtyi Real Madridiin Fenerbachesta 20 miljoonan euron sopimuksella heinäkuussa. Polvivamma päätti kuitenkin ennenaikaisesti hänen harjoituskautensa, ja uudet takaiskut varmistivat, että vuosi 2023 päättyi ilman, että 18-vuotias turkkilainen pelasi minuuttiakaan uudessa seurassaan.

Madrid teki joulukuussa päätöksen olla kiirehtimättä Gülerin debyytin kanssa ja lykkäsi sitä eteenpäin. Nyt debyytti on kuitenkin mahdollinen tällä viikolla, kun Mallorca vierailee maan pääkaupungissa, ja lähteiden mukaan Güler harjoitteli normaalisti vielä kerran maanantaina.

Säännöllinen harjoittelu on luonnollisesti äärimmäisen tärkeää pelikunnon kannalta. Madridilla on vielä yhdet harjoitukset ennen keskiviikkona pelattavaa ottelua. Güler pääsi kertaalleen Los Blancosin penkille marraskuussa pelatussa ottelussa Rayo Vallecanoa vastaan, mutta tuolloin hänelle ei siunaantunut peliaikaa.

Madrid on saanut hyviä uutisia koskien myös Vinicius Junioria. Brasilialaishyökkääjä loukkasi itseään marraskuun maaottelutauolla, jonka jälkeen häntä ei olla nähty tositoimissa. Miehen uskotaan kuitenkin olevan jälleen käytettävissä keskiviikon kamppailussa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga