Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Maajoukkuekomennukselle lähtevä Liverpool-tähti myöntää: “Totta kai haluaisin jäädä…”

Wataru Endo, Liverpool.
AOP

Wataru Endo oli yksi Liverpoolin parhaista pelaajista joulukuun aikana. Japanin maajoukkueen kapteeni myöntää jättävänsä Anfieldin haikein mielin matkatessaan Aasian mestaruusturnaukseen.

Liverpoolin kannattajat hieraisivat kesällä silmiään, kun seura päätti hankkia Wataru Endon Stuttgartista 20 miljoonalla eurolla. Hyviä otteita Bundesliigassa esittänyttä Endoa ei pidetty korkean profiilin hankintana, eikä hänen alkunsa Anfieldillä luvannut hyvää.

Japanilainen vaikutti todella epävarmalta ensimmäisissä otteluissaan, mutta on tämän jälkeen parantanut otteitaan roppakaupalla.

Endo sai loppuvuotta kohden yhä enemmän luottamusta Jürgen Kloppilta ja oli luvalla sanoen joulukuussa yksi punapaitojen parhaista pelaajista. Endo matkaa tammikuussa Japanin mukana Aasian mestaruusturnaukseen ja myöntää tunnelmien olevan hieman kaksijakoiset.

– Totta kai haluaisin jäädä (Liverpooliin), mutta tämä (mestaruusturnaukseen osallistuminen) on tärkeää, sillä olen joukkueen kapteeni. Keskittymiseni on nyt täysin maajoukkueessa ja aion tehdä parhaani.

– Haluan saavuttaa hyviä tuloksia Asian Cupissa, mutta se tarkoittaa, että pysyn pidempään Qatarissa. ’’Macca’’ (Alexis Mac Allister) on kuitenkin jälleen palannut Liverpoolin vahvuuteen ja täysin varma, että he pärjäävät erittäin hyvin poissa ollessani.

Aasian mestaruusturnaus järjestetään 12. tammikuuta – 10. helmikuuta välisenä aikana.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga