Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

ManU:n hutihankinta palaamassa tuttuun ympäristöön – Siirto mahdollinen jo viikonlopun aikana

Morgan Gib.bs-White (vas.), Jadon Sancho (oik.)
AOP

Jadon Sanchon ura Manchester Unitedissa näyttää tulleen päätökseensä. Unitedin ja Borussia Dortmundin kerrotaan päässeen alustavasti yhteisymmärrykseen Sanchon siirtymisestä takaisin entisen työnantajansa alaisuuteen.

Manchester United ja Borussia Dortmund ovat neuvotelleet jo ennen tammikuun siirtoikkunan avautumista Jadon Sanchon pelioikeuksista.

Unitedin kerrotaan olleen valmis päästämään laitahyökkääjän siirtymään Saksaan pysyvällä sopimuksella. Dortmund on kuitenkin tavoitellut väliaikaista ratkaisua.

Daily Mirrorin mukaan molemmat osapuolet ovat nyt päässeet yhteisymmärrykseen ja Sanchon on määrä vaihtaa maisemaa lainadiilillä.

Dortmund on tiettävästi toivonut, että Sancho, 23, liittyisi heidän harjoitusleirilleen Marbellaan. Ei ole kuitenkaan mitään takeita siitä, että siirrolle saataisiin sinetti lähipäivien aikana. Dortmund palaa Bundesliigan talvitauolta tositoimiin Darmstadt 98:n vastaan 13. tammikuuta.

Sancho saapui Old Traffordille 73 miljoonan punnan siirrolla kesällä 2021, mutta on viettänyt suuren osan kaudesta 2023-24 sivussa ykkösjoukkueen kokoonpanosta. Tämä on seurausta siitä, että hän vastasi sosiaalisessa mediassa United-manageri Erik ten Hagin antamaan kritiikkiin.

Sancholle on tarjottu median mukaan tilaisuutta sopia välinsä ten Hagin kanssa, mutta toistaiseksi tätä ei ole tapahtunut.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että lahjakas laitahyökkääjä on jäämässä yhdeksi ManU:n lähihistorian suurimmista hutihankinnoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga