Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Palace-tähden allekirjoituksesta kova kilpailu – ManU, Arsenal ja Liverpool kyttäävät tilaisuuttaan

Michael Olise
AOP

Crystal Palacea edustavan Michael Olisen allekirjoituksesta käydään kovaa kilpailua. Lahjakkaan laitahyökkääjän kintereillä on liuta Valioliigan huippuseuroja.

Tammikuun siirtomarkkinat ovat käynnissä, jonka myötä spekulaatiot kiinnostavimpien pelaajien ympärillä käyvät valtoimenaan. Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace on vaarassa menettää yhden tärkeimmistä pelaajistaan, sillä Michael Olisen uskotaan olevan matkalla kohti uusia haasteita.

Lontoossa syntynyt, mutta sittemmin myös Ranskan kansalaisuuden hankkinut Olise on ollut tälläkin kaudella yksi Palacen valopilkuista esiinnyttyään edukseen jokaisessa pelaamassaan ottelussa.

Olisen ympärillä on riittänyt kuhinaa viime aikoina ja häntä on linkitetty vahvasti muun muassa Manchester Unitediin. Kuten aiemmin uutisoimme, Unitedin raportoidaan suunnittelevan Olisen hankkimista riveihinsä kesän siirtoikkunan aikana.

Old Traffordilla saatetaan kuitenkin joutua pettymään, sillä 90minin saamien tietojen mukaan myös Arsenal ja Liverpool tarkkailevat Olisen tilannetta.

Palacella on kaikki työ pitää juonikas hyökkääjä riveissään, sillä Valioliigan jättiläisten kiinnostus tuntuu varmasti myös pelaajan kannalta imartelevalta. Toinen asia on kuitenkin se, minkä verran peliaikaa Emiratesilla, Old Traffordilla tai Anfieldillä olisi tarjolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset