Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n huippuseura jälleen valmentajanvaihdoksen edessä? – Contelta tulossa rukkaset

Antonio Conte
AOP

Napolin presidentti Aurelio De Laurentiis tapasi hiljattain jälleen Antonio Conten ja tarjosi tälle töitä kauden päätteeksi. Conten kerrotaan kuitenkin siirtyvän mielummin AC Milanin valmentajaksi.

Antonio Conten seuraava työnantaja on edelleen täysi arvoitus. Kokenut italialainen ei ole työskennellyt sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa Tottenham Hotspurin kanssa tuli päätökseensä.

Conten tulevaisuudesta on esitetty useita erilaisia arvioita ja häntä on huhuttu muutaman huippuseuran peräsimeen. Yksi näistä on Napoli, jonka presidentti Aurelio De Laurentiis on ollut enemmän kuin halukas tekemään yhteistyötä Conten kanssa.

De Laurentiis tarjosi raporttien mukaan Contelle kolmen vuoden sopimusta sen jälkeen, kun Rudi Garcialle oli näytetty ovea. Tuolloin sopimusta ei kuitenkaan syntynyt ja Walter Mazzarri astui Garcian paikalle.

Tulokset eivät ole kuitenkaan parantuneet merkittävästi, jonka myötä De Laurentiis on miettinyt muita vaihtoehtoja.

Conten nimi on jälleen noussut esiin ja lähteiden mukaan hän on edelleen De Laurentiisin suunnitelmissa. Miesten kerrotaan tavanneen hiljattain keskustellakseen aiheesta, mutta Conten uskotaan olevan enemmän kiinnostuneempi AC Milanin valmentamisesta.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A