Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Tottenham lähellä kahta täsmähankintaa! – Bayern kyttää omaa tilaisuuttaan

Radu Dragusin, Genoa.
AOP

Genoan puolustaja Radu Dragusin on edelleen kiinnostunut siirtymään Englantiin ja allekirjoittamaan sopimuksen Tottenhamin kanssa, vaikka myös Bayern München on kiinnostunut hänestä.

Radu Dragusin on noussut Tottenham Hotspurin ja joukkueen managerin Ange Postecogloun tärkeimmäksi siirtokohteeksi. Genoan pelaaja näytti olevan siirtymässä Spursiin viikonloppuna, mutta asialle ei vielä saatu sinettiä.

Nyt myös Bayern Münchenin raportoidaan olevan Dragusinin kintereillä, joka luonnollisesti aiheuttaa huolta Pohjois-Lontoossa. Pelaajan kerrotaan kaikesta huolimatta pitävän Tottenhamia ykkösvaihtoehtonaan ja toivovan ensisijaisesti siirtoa Postecogloun alaisuuteen.

Näin ollen vaikuttaa siltä, että Spurs on kuskin paikalla neuvotteluissa ja kauppojen uskotaan syntyvän lähipäivien aikana.

Tottenhamin uutisoidaan olevan lähellä myös Timo Wernerin hankintaa.

Entinen Chelsea-pelaaja edustaa tällä hetkellä Red Bull Leipzigia, mutta hänen uransa uskotaan jatkuvan Hotspur Stadiumilla. Werner on pelannut tällä kaudella 8 ottelua Bundesliigassa tehden kaksi maalia.

Wernerin todennäköiseltä näyttävä hankinta tulee varmasti Spursin kannattajille yllätyksenä, mutta Dragusinin siirtoa on osattu odottaa.

Tottenhamin alakerta on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista, jonka myötä seura on etsinyt uutta keskuspuolustajaa.

Lähde: TBR Football

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A