Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Erik ten Hag paljastaa – Tämä meni pieleen Donny van de Beekin kohdalla

Donny van de Beek
AOP

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag paljastaa, miksei Donny van de Beekin ura lähtenyt odotetunlaiseen lentoon Old Traffordilla. Ten Hagin mukaan loukkaantumiset olivat syynä van de Beekin vaikeuksille.

Donny van de Beekiltä odotettiin paljon, kun hän siirtyi Man Unitediin 35 miljoonan punnan maksua vastaan vuonna 2020. Keskikenttäpelaaja oli nauttinut erittäin menestyksekkäästä kaudesta Ajaxin joukkueessa, joka eteni Mestarien liigan välieriin vuonna 2019 – ja teki kuuluisan maalin puolivälierässä Juventusta vastaan.

Asiat eivät kuitenkaan menneet hollantilaisen kannalta aivan nappiin Old Traffordilla. Van de Beek onnistui tekemään vain kaksi maalia neljällä valioliigakaudellaan Unitedin nutussa, ja hänet lähetettiin lainalle Evertoniin kauden 2021-22 jälkimmäisellä puoliskolla.

Van de Beek jätti Unitedin toistamiseen siirtyen uudenvuodenpäivänä Eintracht Frankfurtiin. Siirrosta voi tulla pysyvä, mikäli Frankfurt käyttää kesällä 9,5 miljoonan punnan osto-option.

Erik ten Hag, joka valmensi van de Beekiä myös Ajaxissa, kertoo, mikä hänen kohdallaan meni pieleen.

– Ensinnäkin hän kärsi lukuisista loukkaantumisista. Siitä lähtien, kun tulin tänne, hän ei ollut sama pelaaja kuin Ajaxissa vammojensa takia. Hän ei ollut käytettävissä pitkään aikaan, eikä toipunut pelikuntoon odotetulla tavalla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga