Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Liverpool lähettää portugalilaistaiturin jälleen lainalle

Fabio Carvalho
AOP

Fabio Carvalhon ura Liverpoolissa ei ole sujunut täysin odotusten mukaisesti. Lahjakas portugalilainen on tuoreiden lähteiden mukaan matkalla kohti uusia haasteita.

Benfican nuorisoakatemiasta lähtöisin oleva Fabio Carvalho siirtyi Englantiin vuonna 2014. Taitava portugalilainen nousi joukkueen ykkösmiehistöön kaksi ja puoli vuotta sitten kohoten yhdeksi Valioliigan kiinnostavimmista pelaajista.

Carvalhon kintereillä oli useampi saarivaltakunnan huippuseura, mutta Liverpool veti lopulta pisimmän korren. Kovista odotuksista huolimatta ura Anfieldillä ei ikinä lähtenyt toivotunlaiseen lentoon.

Carvalho vietti kuluvan kauden ensimmäisen puoliskon lainalla Red Bull Leipzigissa pelaten yhdeksän bundesliigaottelua ilman tehomerkintöjä. Mestarien liigassa mies pääsi kolmessa ottelussa kentälle. Carvalho palasi vuodenvaihteen jälkeen jälleen Liverpoolin vahvuuteen, mutta tuoreiden tietojen mukaan matka on taas jatkumassa.

Siirtoasioista hyvin perillä oleva Fabrizio Romano kirjoittaa, että Carvalho on tehnyt kesään asti ulottuvan lainasopimuksen Championshipissä pelaavan Hull Cityn kanssa. Romanon tietojen mukaan sopimukseen ei ole kirjattu ulos-osto pykälää, joten Carvalhon on määrä palata ennen tulevan kauden alkua vielä kerran Anfieldille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga