Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlelle loistavia uutisia sopimusrintamalta! – “Olemme kuin yhtä perhettä”

Fabian Schär, Newcastle.
AOP

Newcastle United on ilmoittanut jatkaneensa puolustaja Fabian Schärin sopimusta kesään 2025 asti.

32-vuotias Fabian Schär siirtyi St James’ Parkille Deportivo La Corunasta heinäkuussa 2018 ja on sen jälkeen pelanut Harakoiden paidassa 169 ottelua kaikki kilpailut huomioituna.

Schär on tehnyt viiden ja puolen vuoden aikana 11 maalia, mukaan lukien kenties ikimuistoisimman osumansa Newcastlen 4-1-kotivoitossa Paris Saint-Germainista Mestarien liigan lohkovaiheessa lokakuussa.

Schär on vuosien varrella vakiinnuttanut asemansa ykkösjoukkueen runkopelaajana nykyisen päävalmentajan Eddie Howen alaisuudessa ja auttoi omalta osaltaan seuran pitkän tauon jälkeen Mestarien liigaan.

Keskuspuolustajan alkuperäisen sopimuksen St. James’ Parkilla piti päättyä kuluvan kauden lopussa, mutta hän on päättänyt sitoutua seuraan tekemällä uuden kesäkuuhun 2025 asti kestävän sopimuksen.

– Olen sanonut sen monta kertaa, mutta tunnen oloni täällä todella kotoisaksi, Schär kertoi Newcastlen virallisilla verkkosivuilla.

– Tunnen oloni niin mukavaksi asuessani Newcastlessa; rakastan kaupunkia ja rakastan pelaamista tälle seuralle ja sen uskomattomille faneille. On mahdotonta pukea sanoiksi, kuinka paljon. Olemme kaikki kuin yhtä perhettä, Schär jatkoi.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga