Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Spurs lähetti lahjakkaan topparinsa loppukauden mittaiselle lainalle

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspur on ilmoittanut, että puolustaja Ashley Phillips siirtyy loppukaudeksi lainalle Championshipissä pelaavaan Plymouth Argyleen.

Ashley Phillips siirtyi Tottenham Hotspurin riveihin Blackburn Roversista elokuussa. 18-vuotias Phillips on ollut säännöllisesti mukana Spursin ykkösmiehistössä tällä kaudella, muttei ole vielä tehnyt debyyttiään pohjoislontoolaisten riveissä.

Koska Tottenham etsii tässä kuussa uutta keskuspuolustajaa, Phillipsille on annettu mahdollisuus lähteä lainalle. Nuorukaisen uudeksi joukkueeksi valikoitui Plymouth, jota hän edustaa loppukauden ajan.

Plymouth nimitti hiljattain uudeksi päävalmentajakseen Ian Fosterin, joka työskenteli viimeksi Steven Gerrardin apulaisena Al Ettifaqissa. Plymouth nousi viime kauden päätteeksi Championshipiin ja on sarjataulukossa 18. sijalla, seitsemän pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou on puhunut julkisesti siitä, että seuran on saatava syvyyttä puolustukseensa tammikuun siirtoikkunan aikana.

Tottenham on kärsinyt kauden aikana useammista loukkaantumisista, eikä Eric Dierin potentiaalinen lähtö helpota tilannetta.

Dierin uutisoidaan päässeen sopuun sopimuksensa henkilökohtaisista ehdoista Bayern Münchenin kanssa, jonka myötä hänen siirtonsa uskotaan olevan vain ajan kysymys.

Spursin on raportoitu olevan muun muassa Genoaa edustavan Radu Dragusinin kintereillä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset