Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal-staran tilanne polkee paikallaan – Gunnersin katseet Evertonin keskikenttäpelaajassa!

Thomas Partey, Arsenal.
AOP

Thomas Parteyn on uskottu jo pidemmän aikaa olevan lähdössä Emiratesilta. Miehen tilanteeseen ei olla kuitenkaan vieläkään saatu varmuutta. Gunnersin kerrotaan suunnittelevan tarjouksen jättämistä Evertonin Amadou Onanasta, jonka myötä Parteyn rooli todennäköisesti kutistuisi entisestään.

Thomas Partey oli viime kaudella yksi Mikel Artetan luottopelaajista. Granit Xhakan kanssa toimivan duon Tykkimiesten keskikentällä muodostanut Partey oli yksi joukkueensa suurimmista onnistujista kauden aikana.

Ghanalaiselle povattiin suurta roolia myös tällä kaudella etenkin Xhakan lähdön jälkeen. Asiat eivät ole kuitenkaan menneet Parteyn toivomalla tavalla ja mies on kärsinyt sitkeistä loukkaantumisongelmista. Partey on päässyt kentälle vain neljässä valioliigaottelussa ja hänen on uskottu olevan matkalla kohti uusia haasteita.

Tätä vaihtoehtoa tukee myös se, että Arsenalia on linkitetty vahvasti Evertonia edustavaan Amadou Onanaan.

Siirtoasiantuntija Fabrizio Romano kertoo tilanteesta oman näkemyksensä.

– Tiedämme, että Arsenalilla on ongelmia keskikentällä, sillä Thomas Partey ei ole tällä kaudella pelannut juuri lainkaan loukkaantumisen takia.

– Onana on todellinen lahjakkuus, joka voisi tarjota jotain vastaavaa keskikentällä, mutta on vielä liian aikaista sanoa, mitä Onanan ja Parteyn kanssa tapahtuu.

– Partey oli lähdössä jo viime vuonna, mutta tuolloin Arteta halusi pitää hänestä kiinni. Kaikki on mahdollista myös tänä vuonna.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset