Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lähde: Leonardo Bonucci löytänyt uuden seuran!

Leonardo Bonucci
AOP

Leonardo Bonuccin pelit Union Berlinissä ovat raporttien perusteella tulleet päätökseensä. Kaiken urallaan nähnyt italialaisveteraani jatkaa lähteiden mukaan uraansa Turkin Superliigassa pelaavan Fenerbachen paidassa.

Leonardo Bonucci siirtyi viime syksynä Union Berliniin pitkän Juventus-rupeaman jälkeen. Torinossa seuralegendan asemaan noussut Bonucci sai lopulta Bianconerilta tylyt rukkaset ja hänelle tehtiin selväksi, ettei luottoa ole enää luvassa.

Bonucci ilmoitti aiemmin haluavansa päättää mittavan peliuransa kuluvan kauden jälkeen, eikä suostunut pyörtämään puheitaan. Kokeneen topparin uudeksi seuraksi valikoitui Union Berlin, joka oli historiansa ensimmäistä kertaa mukana myös Mestarien liigassa.

Saksalaisjoukkueen UCL-urakka päättyi alkulohkovaiheeseen ja Bonucci kellotti peliaikaa kolmessa ottelussa. Bundesliigassa Bonucci on pelannut seitsemän ottelua, mutta vakituinen avauskokoonpanopaikka on jäänyt haaveeksi.

Tuoreiden tietojen mukaan miehen pelit Saksassa ovat sittenkin päättymässä ennen aikojaan. Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan Bonucci ja Union Berlin ovat päättäneet yhdessä purkaa sopimuksen.

Bonuccin on määrä siirtyä Turkin liigassa pelaavaan Fenerbacheen ja liittyä joukkueen mukaan jo huomenna. Italialainen tulee Romanon mukaan pelaamaan Fenerbachessa kauden loppuun saakka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga