Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Pep Guardiola ylisti paluun tehnyttä talismaaniaan: “Hän on uskomaton”

Kevin De Bruyne, Manchester City.
AOP

Manchester City kesti sunnuntaina ennakkosuosikin paineet ja murskasi Huddersfieldin FA Cupissa selkein 5-0 lukemin. Citizens sai ilonaiheita myös Kevin De Bruynen paluun myötä. Belgialaistähti oli elokuusta lähtien sivussa reisivamman takia.

Pep Guardiola oli täynnä ylistystä Kevin de Bruynea kohtaan sen jälkeen, kun Manchester Cityn keskikenttäpelaaja palasi viiden kuukauden tauon jälkeen pelaavaan kokoonpanoon sunnuntaina.

De Bruyne tuli 57. minuutilla vaihdosta kentälle Cityn 5-0-voitossa Huddersfieldiä vastaan FA Cupin kolmannella kierroksella.

De Bruyne, joka otti kapteenin käsivarsinauhan tullessaan kentälle, alusti Jeremy Dokun tekemän viidennen maalin.

– Kevinin täytyy tietää, kuinka paljon ihmiset rakastavat häntä. Hän on uskomaton, Guardiola kertoi Eurosportin mukaan.

– Siihen asti, kunnes hän päättää siirtyä muualle tai eläköityä, hän tulee olemaan aina yksi seuran rakastetuimmista pelaajista. Olemme kaikki todella iloisia hänen puolestaan.

– Hänen kohdallaan on tärkeämpää saada alle riittävästi harjoituksia kuin otteluita. Newcastlea vastaan hänelle koittaa jälleen uusi mahdollisuus, jonka jälkeen siirrymme harjoittelemaan Abu Dhabiin.

32-vuotiaan De Bruynen nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2025 asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup