Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Hurja väite! – Real Madrid joutuisi myymään tähtensä Mbappen tieltä: “Jonkun täytyy lähteä”

Vinicius Junior, Real Madrid.
AOP

Kylian Mbappen siirtosaaga on tuttuun tapaan voimissaan. Ranskalaishyökkääjä ei ole tiettävästi edelleenkään tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan, mutta huhut vievät häntä edelleen Real Madridiin. Los Blancos joutuisi todennäköisesti tekemään kovia uhrauksia Mbappen hankinnan eteen.

Muutaman edellisen siirtoikkunan tavoin, Kylian Mbappen nimi on nostettu jälleen tapetille. Ranskan maajoukkueen kapteeni ei ole edelleenkään rustannut jatkosopimusta PSG:n kanssa, vaikka seuran pomo Nasser Al-Khelaifi on vakuutellut kaiken olevan kunnossa.

Mbappea on linkitetty viime aikoina muun muassa Liverpooliin, mutta kestohuhut Real Madridiin ovat niin ikään nousseet jälleen pinnalle. Siirron toteutuminen on kuitenkin monen mutkan takana ja asiantuntija Eduardo Inda uskoo, että Los Blancos joutuisi tekemään valtavia uhrauksia Mbappen hankinnan eteen.

– Jos Mbappe saapuu (Madridiin), jonkun täytyy lähteä, sillä myös tuloja on saatava. Muussa tapauksessa heillä on tuplamiehitys tietyille pelipaikoille, ellei Mbappe pelaisi ysipaikalla. Endrick on kuitenkin myös tulossa joukkueeseen, Inda tuumii Football Espanan mukaan.

– Heidän täytyisi myydä joku, ja minä puhun Vinicius Juniorista. Hän on pelaaja, josta olisi saatavilla korkea siirtokorvaus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga