Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n maaliruisku räjähti joukkuetoverinsa agentille: “Typerä v****!”

Victor Osimhen, Napoli.
AOP

Napolin tähtipelaaja Khvicha Kvaratskhelian agentti Mamuka Jugeli väitti hiljattain julkisesti, että Partonopein hyökkääjä Victor Osimhen olisi lähellä siirto Saudi-Arabiaan. Nigerialaispelaaja ottaa nyt kantaa Jugelin puheisiin.

Victor Osimihenin tulevaisuudesta on esitetty monenlaisia arvioita, vaikka hän allekirjoitti joulun alla vuoteen 2026 asti ulottuvan jatkosopimuksen Napolin kanssa. Nigerialaispelaaja oli viime kaudella yksi Napolin mestaruuden takuumiehistä mättäen kovia tehoja Serie A:ssa.

Osimhen on tehnyt osansa myös kuluvalla kaudella, vaikka Napolin pelaaminen onkin jättänyt runsaasti toivomisen varaa. Osimhenin on uskottu olevan matkalla kohti uusia haasteita viimeistään ensi kesän aikana.

Miehen joukkuetoverin Khvicha Kvaratskhelian agentti kommentoi aiemmin harvinaisen suorasti Osimhenin tilannetta.

– Osimhen teki jatkosopimuksen, mutta luuletteko, että hän viettää koko uransa Napolissa? Voin jo kertoa teille, että hän siirtyy ensi kesänä Saudi-Arabiaan.

Jugelin puheet kantautuivat luonnollisesti myös Osimhenin korviin ja hän vastasi georgialaiselle voimakkaasti.

– Hyvä Mamuka Jugeli, puheesi on täyttä roskaa. Päättelykykysi hävettää minua. Typerä v****! Pidä nimeni poissa suustasi, Osimhen latasi The Independentin mukaan.

Myös Kvaratskhelian nimi on edelleen siirtohuhuissa, mutta taituri jatkaa toistaiseksi Napolin vahvuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A