Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Onko tässä Napolin seuraava päävalmentaja? – “Olen valmis”

Fabio Cannavaro
AOP

Napoli ei ole pystynyt kääntämään kurssiaan valmentajanvaihdoksen jälkeen. Walter Mazzarri on todennäköisesti jättämässä managerin pestinsä lähiaikoina, sillä Partonopei etsii jälleen uutta koutsia. Puolustajalegenda Fabio Cannavaro ilmoittaa olevansa valmis ottamaan työn vastaan.

Viime kauden päätteeksi Scudettoa juhlinut Napoli on ajautunut todelliseen syöksykierteeseen. Sinipaidat ovat olleet täysin hukassa pelaamisensa kanssa ja mestaruuskrapula tuntuu edelleen vaivaavan.

Rudi Garcian päävalmentajan paikalta potkinut seura on valahtanut Serie A:n yhdeksännelle sijalle, eikä Walter Mazzarrin uskota saavan jatkaa työssään pitkään.

Napolin pomo Aurelio De Laurentiis ei ole vielä nimennyt seuraavaa manageria, mutta yhdeksi esiin nostetuksi nimeksi on kohonnut Fabio Cannavaro. Myös Napolia menestyksekkäällä pelaajaurallaan edustanut italialainen kertoo olevansa valmis haasteeseen.

– Olisi jo aikakin! Minusta se tuntuu sopivalta, olen valmis. Presidentti kuitenkin päättää asiasta, enkä rehellisesti sanottuna ole saanut mitään viestejä, jotka olisivat siihen viitanneet, Cannavaro kertoo Football-Italian mukaan.

– Ainoa konkreettinen tarjous, jonka olen saanut tuli Besiktasilta, mutta he päätyivät tekemään sopimuksen Fernando Santosin kanssa. Napoli on vaikeassa tilanteessa, eikä homma ole toiminut Spallettin (Luciano) lähdön jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A