Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernin haaveille kolaus? – “Keskittymiseni on Barcelonassa”

Ronald Araujo, FC Barcelona.
AOP

Ronald Araujon ympärillä on riittänyt viime aikoina reilusti puhetta. Uruguaylaispuolustaja on ollut muun muassa Bayern Münchenin kiikareissa, mutta pelaaja vaikuttaa kaiken keskittymisen olevan hänen nykyisessä joukkueessaan.

FC Barcelona on kärsinyt tällä kaudella toden teolla loukkaantumisista. Useampi ykkösmiehistön avainpelaaja on kärsinyt eriasteisista vammoista ja Xavi Hernandezilla on ollut toisinaan kova työ raapia jalkeille paras mahdollinen miehistö. Gavin pitkä poissaolo on luonnollisesti valtava isku, mutta joukkue sai syksyllä myös hyviä uutisia lasaretin puolelta.

Ronald Araujon vamma osoittautui pelättyä lievemmäksi ja mies toipui nopeasti täyteen pelikuntoon. Viime aikoina joukkueen kapteeninnauhaa kantanut uruguaylainen on ollut mies paikallaan, vaikka Barcan kokonaisvaltainen pelaaminen on paikoitellen jättänyt toivomisen varaa.

Araujon nykyinen sopimus pitää hänet Kataloniassa vuoteen 2026 asti, mutta hänen ympärillään on vellonut siirtohuhuja. Kuten aiemmin uutisoimme, Bayern München on ollut Araujon kintereillä.

Pelaaja kommentoi tilannettaan Fabrizio Romanon mukaan seuraavasti:

– Jokaisen siirtoikkunan aikana minusta on liikkunut huhuja. Viime kesänä minua yhdistettiin Man Unitediin, mutta keskittymiseni on Barcelonassa. Teen 100 prosenttisesti kaiken Barcan eteen ja on suuri kunnia kantaa kapteeninnauhaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga