Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtyminen Saudi-Arabiaan kaduttaa? – Entinen valioliigatähti palaamassa Eurooppaan?

Jordan Henderson
AOP

Jordan Henderson pitää ensi viikolla tapaamisen Al Ettifaqin edustajien kanssa. Englantilainen on lähteiden perusteella mahdollisesti ilmoittamassa toiveistaan jättää seura.

Jordan Henderson siirtyi kesällä Al Ettifaqiin Liverpoolista, mutta hän ei ole tiettävästi kotiutunut Saudi-Arabiaan kovinkaan hyvin. Tämän lisäksi Hendersonin uskotaan huolestuneen paikastaan Englannin joukkueessa tämän kesän EM-kisoissa, vaikka Gareth Southgate on aiemmin vakuutellut luottavansa edelleen mieheen.

Henderson ei ole toistaiseksi ilmaissut huoltaan Ettifaqille, mutta 90minin saamien tietojen mukaan hän suunnittelee tapaamista seurajohdon kanssa ensi viikolle. Entisen Liverpool-kipparin uskotaan haluavan purkaa vuoteen 2026 kestävän sopimuksensa Ettifaqin kanssa ennen aikojaan.

Hendersonista ei ole toistaiseksi saatu virallisia tarjouksia, mutta lähteet ovat vahvistaneet, että hänen palveluksistaan ovat kiinnostusta Valioliigassa, Bundesliigassa ja Eredivisienissä.

Mahdolliset ottajat joutuvat kuitenkin odottamaan tilaisuuttaan, sillä saudiseuraa tuskin voidaan painostaa myymään tuoretta hankintaansa.

Henderson oli yksi Ettifaqin nimekkäimmistä uusista pelaajista viime kesän aikana, jolloin seuraan saapui muun muassa myös Georginio Wijnaldum, Moussa Dembele ja Demarai Gray.

Tässä vaiheessa Hendersonin tulevaisuudesta ei ole varmuutta, mutta paluu Eurooppaan ei näytä täysin poissuljetulta vaihtoehdolta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset