Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Vääjäämätön tapahtui – ManU:n laituri Bundesliigaan loppukaudeksi: “Tuntui kuin olisin tullut kotiin”

Borussia Dortmund
Pixabay

Jadon Sancho on siirtynyt Borussia Dortmundiin lainalle Manchester Unitedista kuluvan kauden loppuun kestävällä sopimuksella. Sancho siirtyi Bundesliigaseurasta vuonna 2021 Old Traffordille, jossa hän pelasi 82 ottelua, teki 18 maalia ja kirjautti kuusi syöttöpistettä.

Jadon Sancho on palannut Borussia Dortmundiin kaksi ja puoli vuotta sen jälkeen, kun hän lähti Bundesliigaseurasta Manchester Unitediin. Laitahyökkääjä siirtyy Dortmundiin kauden loppuun asti kestävällä lainadiilillä.

Dortmundin urheilujohtaja Sebastian Kehl huokui tyytyväisyyttä siirron varmistuttua.

– Jadon on ehdoton laatupelaaja, joten odotan innolla, että näen hänet pian taas mustakeltaisissa. Hän tuntee tämän kaupungin, Signal Iduna Parkin, fanimme ja seuramme.

– Vaikka hän ei ole pelannut kilpailullisia otteluita viime kuukausina, olemme varmoja, että hän sopeutuu nopeasti takaisin joukkoomme, pääsee huippukuntoon ja käyttää ominaisuuksiaan auttaakseen meitä saavuttamaan kauden tavoitteemme.

Sancho oli niin ikään mielissään päästessään tuttuun ympäristöön.

– Kun astuin tänään pukuhuoneeseen, tuntui kuin olisin tullut kotiin. Tunnen seuran sisältä ja ulkoa, olen aina ollut hyvin läheinen fanien kanssa. En malta odottaa, että näen taas joukkuekavereitani.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga