Citylle kolme pistettä hurjan taistelun jälkeen: “Tämä oli täysin hullua!”

Manchester City
Pixabay

Newcastle United ja Manchester City kohtasivat Valioliigan lauantain ottelukierroksella. Viime aikoina vaisusti pelannut Newcastle pystyi laittamaan Cityn ahtaalle, mutta lopulta Pep Guardiolan miehistön laatu oli liikaa.

St. James’ Parkilla nähtiin viihdyttävä kamppailu, kun Newcastle United ja Manchester City iskivät yhteen. Avausjaksolla pelissä hyvin mukana ollut Newcastle joutui lopulta taipumaan ja kärsi neljännen peräkkäisen häviönsä Cityn noustessa väkisin 2-3 vierasvoittoon.

City aloitti maalinteon 26. minuutilla Bernardo Silvan toimesta. Newcastle punnersi kuitenkin väkisin rinnalle Alexander Isakin osumalla. Tauolle siirryttiin Harakoiden 2-1 johdossa, kun Anthony Gordon huudatti kotiyleisöä.

City jatkoi jauhamistaan toisella jaksolla nousten lopulta voittoon Kevin De Bruynen ja Oscar Bobbin maaleilla. Joukkueensa tasoituksesta vastannut De Bruyne oli hyvillä mielin pelin päätyttyä.

– Tämä oli täysin hullua! Minulla oli ikävä tätä. Olin pitkään sivussa loukkaantumisen takia ja tarvitsin aikaa. Tein kovasti töitä ja nyt pääsin nauttimaan.

– Tällä stadionilla ja tällaisessa ympäristössä pelaaminen vaatii tahdonvoimaa. Voittaminen täällä on todella vaikeaa, joka nostaa pisteiden arvoa.