Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Entinen ManU-tähti edelleen ilman töitä: “Hän odottaa sopivaa tilaisuutta”

David de Gea
AOP

Manchester Unitedista ennen kuluvan kauden alkua lähtöpassit saanut David de Gea on yhä ilman seuraa. Espanjalaisen palvelukset kiinnostavat tiettävästi useassa suunnassa, mutta hän ei ole edelleenkään tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan.

David de Gean ja Manchester Unitedin väliset sopimusneuvottelut olivat yksi brittimedian suosituimmista puheenaiheista keväällä. Yli kymmenen vuoden ajan Unitedia palvellut espanjalainen oli yksi joukkueen kallispalkkaisimmista pelaajista, eikä seura ollut enää halukas maksamaan miehelle jättimäisiä, yli 370 000 punnan viikkoansioita.

ManU teki maalivahdilleen uuden sopimustarjouksen hänen edellisen kontrahtinsa lähestyessä loppuaan. Hämmentävästi tarjous kuitenkin vedettiin pöydältä viime hetkillä, jonka myötä de Geasta tuli kesällä vapaa-agentti. Aiempaa virhealttiimmalle de Gealle haluttiin löytää korvaaja, ja lopulta sellaiseksi valikoitui Inter Milanista hankittu Andre Onana.

Ilman töitä viime kesästä lähtien ollut de Gea on oletettavasti halukas jatkamaan vielä uraansa, mutta CaughtOffisiden saamien tietojen mukaan mies ei halua hätäillä mihinkään suuntaan.

– David de Gean suhteen on edelleen hiljaista, eikä hän ole vielä päättänyt tulevaisuudestaan, Fabrizio Romano kertoo.

– Hän keskittyy tällä hetkellä viettämään aikaa perheensä kanssa ja odottaa sopivaa tilaisuutta. Mikään ei ole muuttunut sitten kesän siirtoikkunan, jolloin hän ei ollut vakuuttunut saamistaan tarjouksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset