Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Everton lyönyt tähdelleen korkean hintalapun – Barcan suunnitelmat jäihin?

Amadou Onana, Everton.
AOP

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona on tiettävästi erittäin kiinnostunut Evertonia edustavasta Amadou Onanasta. Englantilaisseura on kuitenkin mätkäissyt pelaajalleen lähteiden mukaan niin kovan luokan hintalapun, että siirto Kataloniaan näyttää epätodennäköiseltä.

Evertonin Amadou Onana on ollut viime kesästä lähtien siirtohuhujen kohteena. Miehen on uskottu olevan mahdollisesti lähdössä kuluvan siirtoikkunan puitteissa, mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon.

Onanalla riittää raporttien mukaan pilvin pimein ottajia Britteinsaarilla, mutta kiinnostusta on ilmennyt myös muualta. Kaksijakoista kautta pelaava FC Barcelona kamppailee edelleen rahavaikeuksiensa kanssa, mutta joukkueen manageri Xavi Hernandez haaveilee edelleen uusista hankinnoista.

Barca on ollut raportoidusti Onanan kintereillä, mutta Belgian maajoukkuemiehen hankinta näyttää osoittautuvan monimutkaiseksi. Football Espanan saamien tietojen mukaan Everton hinnoittelee pelaajansa vähintään 60 miljoonan punnan arvoiseksi, johon Barcalla tuskin on varaa.

Kaksi vuotta sitten Englantiin siirtynyt Onana on nostanut profiiliaan tasaisesti ja kuulunut tälläkin kaudella Evertonin varmimpiin suorittajiin. Ura tulee todennäköisesti jatkumaan ennen pitkää Goodison Parkin ulkopuolella, mutta tuleva työnantaja on toistaiseksi vielä arvoitus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga