Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spurs-manageri Postecogloulta myrskyvaroitus: “Olemme edelleen mukana”

Ange Postecoglou, päävalmentaja, Tottenham Hotspur.
AOP

Tottenham Hotspurin manageri Ange Postecoglou kertoo, että hänen joukkueensa “sinnittelee mukana” Valioliigan mestaruustaistelussa.

Ange Postecogloun valmentama Tottenham Hotspur keräsi marras- ja joulukuun välisenä aikana vain yhden pisteen viidestä ottelusta, mutta on sittemmin voittanut neljä viidestä liigaottelustaan.

Tottenham on sarjataulukossa viidentenä, kuusi pistettä kärjessä olevaa Liverpoolia perässä. Spurs vierailee seuraavassa ottelussaan sunnuntaina Manchester Unitedin vieraana Old Traffordilla.

Postecogloulta kysyttiin ennen peliä, onko hänen joukkueensa edelleen mukana Valioliigan mestaruustaistossa.

– Määritelmän mukaan olemme, emmekö olekin? Joten kyllä me olemme, Postecoglou vastasi BBC:n mukaan.

– Olen koko ajan sanonut, että miksi väheksyä mahdollisuutta siihen asti, kun kaikki on teoriassa mahdollista?

– Olemme käyneet läpi todella vaikean jakson ja sinnittelemme mukana. Meillä oli neljä peliä, joiden tulokset kääntyivät meitä vastaan, mutta olemme raapineet itsemme takaisin pinnalle. Olemme yhä mukana.

– Esityksemme ovat suurimmaksi osaksi olleet melko tasaisia, mutta kaikki se on merkityksetöntä, jos emme lopeta kauden ensimmäistä puoliskoa vahvempina, ja juuri niin meidän on tehtävä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga