Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Van Dijk nimeää uransa hankalimman vastustajan: “Hän on painajaiseni”

Olivier Giroud, AC Milan.
AOP

Liverpoolin puolustaja Virgil van Dijk on kohdannut urallaan useita maailman parhaimpia hyökkääjiä. Reds-toppari nimeää nyt uransa hankalimman vastustajan. Valinta kohdistuu entiseen Chelsea ja Arsenal-pelaajaan.

Liverpoolin kapteeni Virgil van Dijk on lukeutunut useamman vuoden ajan Euroopan parhaiden keskuspuolustajien joukkoon.

Celticin riveissä huimia kehitysaskeleita ottanut van Dijk siirtyi Southamptoniin vuonna 2015. Pelattuaan Saintsin paidassa kolmen vuoden ajan Liverpool hankki hänet riveihinsä tilkitsemään vuotavaa puolustustaan.

Van Dijk nousi nopealla syklillä yhdeksi Jürgen Kloppin palapelin tärkeimmistä palasista ja on suorittanut hämmästyttävän korkealla tasolla vuodesta toiseen. Luottoa on tullut myös Hollannin maajoukkueessa ja vyölle on toistaiseksi kertynyt 64 A-maaottelua.

Van Dijk on uransa varrella onnistunut pimentämään useita maailman parhaita pelaajia. Hollantilainen paljastaa, että yksi hyökkääjä on jäänyt kummittelemaan hänen mieleensä.

Olivier Giroud. Aina, kun luulet, että olet saanut hänet kiinni, että olet merkannut hänet hyvin, hän onnistuu tekemään maalin tavalla tai toisella: päällään, jalallaan, polvellaan, van Dijk kertoo Daily Mailin mukaan.

– Hän on usein tehnyt maalin minua vastaan. Olen usein tuntenut saaneeni hänestä otteen, mutta silti hän on onnistunut maalinteossa. Hän on painajaiseni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga