Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU ja Tottenham pistejakoon – Old Traffordilla huikea jalkapallonäytös!

Valioliiga
Unsplash

Manchester United ja Tottenham Hotspur kohtasivat sunnuntain jälkimmäisessä valioliigakamppailussa. Old Traffordilla pelattu ottelu oli odotusten mukaisesti pienten marginaalien taistelu, jonka aikana kummallekin joukkueelle tarjottiin voiton avaimia.

Kotonaan pelannut Manchester United aloitti vahvasti prässäten aktiivisesti Tottenhamin pallollista pelaajaa. Spurs oli ensimmäisten minuuttien ajan telineissä isäntien kontrolloidessa kenttätapahtumia.

Kovan kritiikin kohteena viime aikoina ollut Rasmus Hojlund iski kauden toisen valioliigamaalinsa Marcus Rashfordin esityön jälkeen. Tanskalaisen voimakas laukaus painui vastustamattomasti vieraiden maalin yläkulmaan.

Tottenham tuli tasoihin, kun Richarlison nikkasi 1-1 maalin kulmapotkusta. Rashford vei ManU:n uudelleen johtoon hieman ennen taukoa.

Tottenham sai toiselle jaksolle täydellisen alun, kun Rodrigo Bentancur tasoitti puntit Timo Wernerin syötöstä. Spurs sai tasoituksestaan lisää energiaa ja hallitsi pelin virtausta selkeästi toisella jaksolla pakottaen ManU:n vetäytymään lähemmäs omaa maaliaan.

Lopussa peli aukesi ja molemmilla joukkueilla oli omat tilaisuutensa.

Vaihdosta sisään tulleelle Scott McTominaylle avautui lisajan viimeisellä minuutilla avopaikka kuin tyhjästä, mutta hänen puskunsa karkasi riman yli. Ottelu päättyi 2-2 tasalukemiin, joka on pelitapahtumia peilaten suhteellisen oikeutettu lopputulos.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga