Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siirtohuhujen kohteena olevalle valioliigatähdelle hehkutusta: “Hän haistaa veren”

Joao Palhinha
AOP

Fulhamia edustava Joao Palhinha on ollut tälläkin kaudella mies paikallaan. Portugalilainen on arvostettu pelaaja Cottagersin ryhmässä. Joukkueen kapteeni Tom Cairney kertoo Palhinhan merkityksestä joukkueelle.

Joao Palhinha on ollut kuluvalla kaudella yksi Fulhamin harvoista valopilkuista. Vuonna 2020 Craven Cottagelle siirtynyt portugalilainen on kehittynyt kaikessa hiljaisuudessa yhdeksi Valioliigan parhaista keskikenttäpelaajista, eikä hänen hienot otteensa ole jääneet huomaamatta muuallakaan.

Kuten hyvin tiedetään, Bayern München oli viime kesänä lähellä Palhinhan hankintaa, mutta asia ei koskaan edennyt viimeiseen vaiheeseen asti.

Bayernin uskotaan olevan edelleen miehen kintereillä, jonka lisäksi häntä on linkitetty muun muassa molempiin Manchesterin joukkueisiin, Liverpooliin ja Arsenaliin.

Fulham haluaa luonnollisesti pitää kaikin keinon kiinni yhdestä tärkeimmästä pelaajastaan. Lontoolaisjoukkueen kapteeni Tom Cairney kertoo oman mielipiteensä Palhinhasta.

– Jos menetät pallon, hän haistaa veren. Hän on pallottomilta ominaisuuksiltaan luultavasti paras pelaaja, jonka olen koskaan nähnyt, Cairney kertoo Eurosportin mukaan.

– Hän palaa todella nopeasti alaspäin ja yrittää voittaa pallon välittömästi takaisin. Hän taistelee jokaisen tilanteen loppuun asti ja sitä on uskomatonta katsella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga