Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Old Traffordilla kovien panosten ottelu – ManU saa vieraakseen Tottenhamin

Old Trafford
Unsplash

Valioliigassa pelataan tänään kaksi kamppailua, joista jälkimmäisessä kohtaavat Manchester United ja Tottenham Hotspur. Kahden joukkueen välillä on nähty viime vuosina useita hienoja kamppailuja, joten sunnuntain pelistä on lupa odottaa viihdyttävää näytöstä.

Old Traffordilla nähdään herkullinen kohtaaminen, kun Manchester United saa vieraakseen Tottenham Hotspurin. Erik ten Hagin luotsaama isäntäjoukkue kärsi edellisessä liigapelissään nöyryyttävän tappion Nottingham Forestille. Unitedilla oli allaan komea voitto Aston Villasta, jonka jälkeen vuorossa oli kuitenkin todellinen mahalasku.

Forest-tappion jälkeen ManU kohtasi FA Cupissa Wiganin ottaen hallitun 2-0 voiton suhteellisen dominoivan esityksen jälkeen. Rima on kuitenkin huomattavasti korkeammalla sunnuntaina, kun vastaan asettuu taulukon viidentenä oleva Tottenham.

Ange Postecogloun ryhmä on voittanut viidestä edellisestä pelistään neljä. Brightonia vastaan kärsityn tappion jälkeen Spurs palasi voittokantaan ottamalla kolme pistettä Bournemouthin kustannuksella.

Tottenham vei kauden joukkueiden aiemman kohtaamisen nimiinsä kotiaarenallaan, joten ManU:lla on tänään revanssin paikka. Kotiedustaan huolimatta punapaidoilla on kuitenkin edessään valtavan kokoluokan haaste, sillä Spursin hyökkäyksestä on löytynyt viime aikoina onnistujia laajalla rintamalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga