Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tasapeli ei lämmittänyt ten Hagin mieltä: “Olen melko pettynyt siihen”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United menetti sunnuntaina kahdesti johtoasemansa Tottenham Hotspuria vastaan. Unitedia käskyttävä Erik ten Hag oli pettynyt joukkueensa päästämiin maaleihin.

Manchester United ja Tottenham Hotspur poistuivat kumpikin Old Traffordilta pisteen rikkaampana 2-2-tasapelin jälkeen. Tasatulos ei juurikaan lämmittänyt ManU:n manageri Erik ten Hagin mieltä.

– Olen melko pettynyt siihen, että menimme kahdesti johtoon ja sitten päästimme kaksi helppoa maalia. Se on hieman turhauttavaa, mutta meidän täytyy hyväksyä tosiasiat, ten Hag kommentoi DAZN:n mukaan.

Tulos tarkoittaa, että ManU on voittanut vain kerran viidessä viimeisessä liigaottelussaan, mikä ei auta seitsemänneksi sijoittunutta joukkuetta taistelussa Mestarien liigan paikoista.

Mutta vaikka tulos oli ten Hagille pettymys, hänellä ei ollut valittamista pelaajiensa antamasta panoksesta.

– Joukkueen asenne oli erinomainen, henki oli loistava, hollantilaismanageri tuumi.

– Taistelimme ja annoimme kaikkemme. Fanit olivat takanamme, ja mielestäni tämä oli hieno ottelu kaikkien nähtäväksi, koska tempo säilyi korkealla.

Kummallekin joukkueelle jäi jonkin verran jossiteltavaa tasapelistä, sillä maalikehikot kolisivat molemmissa päissä.

Tottenham jatkaa pisteen myötä sarjan viidentenä. ManU puolestaan nousi seitsemänneksi, mutta pykälää alempana majaileva Brighton on pelannut yhden ottelun vähemmän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga