Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Onko La Liga-sensaatio Arsenalin tuleva hankinta? – “Täydellinen keskikenttäpelaaja”

Martin Zubimendi
AOP

Arsenaliin on linkitetty viime viikkojen aikana useita korkean profiilin pelimiehiä. Siirtoasiantuntija Fabirizio Romano kertoo oman näkemyksensä siitä, kenet Tykkimiesten pitäisi pyrkiä hankkimaan.

Valioliigaseura Arsenal haluaa tuoda lisää leveyttä keskikentälleen tammikuun tai viimeistään ensi kesän aikana. Lontooseen on linkitetty viime aikoina kovia nimiä, kuten Evertonia edustava Amadou Onana, Aston Villan Douglas Luiz ja Real Sociedadin Martin Zubimendi.

Toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella, mutta siirtoasioista hyvin perillä oleva Fabrizio Romano uskoo tietävänsä keneen Arsenalin tulisi suunnata katseensa.

– Olemme lukeneet viime aikoina paljon uutisia siitä, kuinka Gunnersiin on yhdistetty suuria nimiä, kuten Douglas Luiz, Amadou Onana ja Martin Zubimendi. Uusien hankintojen tekeminen tammikuussa näyttää vaikealta, mutta katsotaan, muuttuuko tilanne kesällä, Romano tuumii Football Espanan mukaan.

– Kuka näistä pelaajista sopisi parhaiten Mikel Artetan joukkueeseen? Henkilökohtainen mielipiteeni on, että Zubimendi olisi erinomainen hankinta, vaikka Onana ja Luiz tuntevat jo Valioliigan. Zubimendi on fantastinen pelaaja. Hän voisi auttaa Arsenalia pelinäkemyksellään, laadullaan ja älykkyydellään pallollisena. Hän on täydellinen keskikenttäpelaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga