Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Diili valmiina? – Brighton julkistamassa kovan luokan kaappausta!

Brighton
Pixabay

Roberto De Zerbin luotsaama Brighton & Hove Albion on lähteiden mukaan julkistamassa kovaa hankintaa. Tuoreiden tietojen mukaan Seagulls on tehnyt sopimuksen Boca Juniorsin kanssa Valentin Barcon pelioikeuksista.

Upeasti viime kaudella esiintynyt Brighton & Hove Albion ei ole tällä kaudella yltänyt aivan samanlaiseen vireeseen, mutta pelaaminen on silti kulkenut mukiinmenevästi. Joukkue majailee tällä hetkellä Valioliigan kahdeksannella sijalla, mutta top 4-joukkueet eivät ole kuitenkaan saavuttamattoman kaukana.

Ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana Eurooppa-liigassa mukana oleva Brighton voitti lohkonsa ansaiten paikkansa pudotuspeleissä.

Brighton menetti viime kauden jälkeen kaksi tärkeää pelaajaa ryhmästään, kun Alexis Mac Allister ja Moises Caicedo vaihtoivat isompiin ympyröihin. Lokkien manageri Roberto De Zerbi on myöntänyt suoraan, että uusille hankinnoille on Amex Stadiumilla tarvetta ja nyt vaikuttaa siltä, että miehen toiveet ovat ainakin osittain toteutuneet.

Fabrizio Romano kertoo, että Brighton ja Boca Juniors julkistavat hiljattain Valentin Barcon siirtymisen Englantiin. Romanon mukaan asiasta on päästy yhteisymmärrykseen ja sopimus on allekirjoitettu perjantaina. Nuorukaisen on määrä edustaa Brightonia vuoteen 2028 asti ja hänen diiliinsä on kirjattu vuoden jatko-optio.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset